VOOR HET VOETLICHT 2018

Op zaterdagavond 27 oktober vindt in Waalwijk de 5e editie plaats van Voor het Voetlicht. Op die avond zijn er in het Kunstkwartier (Winterdijk, Hooisteeg en Raadhuisplein) velerlei kleinschalige voorstellingen te zien en te beluisteren rond het thema Wet Blue. Hiervoor bent u welkom in de verschillende ateliers aan de Hooisteeg, in Winterdijk30b, het Huis van Waalwijk en op het gehele gebied daartussen.

In het Huis van Waalwijk is een door Kunstencentrum Waalwijk speciaal voor deze gelegenheid gemaakte voorstelling te zien, waarbij de bezoekers door alle kamers van het Huis trekken en overal wat anders beleven. De ontvangst hiervoor is bij het oude politiebureau van Waalwijk, waar nu de Heemkundekring is gehuisvest. De regie van deze voorstelling is in handen van Lies de Kort, als theaterdocent verbonden aan Kunstencentrum Waalwijk. Theater De Leest biedt technische ondersteuning op locatie.

Vanaf 19.00 uur tot 20.30 uur start er elk kwartier een voorstelling in het Huis van Waalwijk. Elke voorstelling biedt plaats aan 30 bezoekers. Het aanvangstijdstip bepaalt u zelf bij het kopen van uw kaarten. Daarbij geldt uiteraard ‘zo lang de voorraad strekt’. Om 20.30 uur starten de overige huiskamervoorstellingen van Voor het Voetlicht: muziek, theater, voordrachten. In mijn atelier een dialoog ‘Suiker’ van Theater CO, een intieme voorstelling vol humor en emotie.

De avond wordt gezamenlijk afgesloten met een optreden van de band Tuff Enuff in Winterdijk30b. Iedereen is van harte welkom voor deze vrolijke afsluiting. Aanvang 22.30 uur. Kaarten voor Voor het Voetlicht zijn ook dit keer weer als passe partout verkrijgbaar, zodat u toegang heeft tot àlle voorstellingen van het gehele festival. De kaarten zijn voor € 12,50 verkrijgbaar via www.winterdijk30b.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.