VOOR HET VOETLICHT 2015

Zaterdag 7 november, van 19.00 tot 22.00 uur, stel ik mijn atelier aan de Hooisteeg open, voor de tweede editie van het evenement Voor het Voetlicht. Een culturele avond waar je kunt genieten van een 20-tal huiskameroptredens in het KunstKwartier van Waalwijk (Atelier Winterdijk30b, HooisteegAteliers, SLEM en het Huis van Waalwijk). Voor ieder wat wils: moderne en klassieke muziek, zang, cabaret, verhalen, gedichten en beeldende kunst, met in mijn atelier de jonge talentvolle singer-songwriter Cas Heim.

Ook op het Raadhuisplein, bij eetcafé Kandinsky en restaurant ‘t Slot, zijn doorlopend optredens van 18.00 tot 21.00 uur. En op de Winterdijk kun je een fototentoonstelling bekijken van Luuk Aarts, tot en met 27 december. Om 22.00 uur verzamelen we in Atelier Winterdijk30b voor een Meet & Greet en wordt de culturele avond afgesloten met een optreden van Need No More.

Komt het zien en beleven! Met een passe-partout kun je alle optredens bezoeken. Deze kosten in de voorverkoop € 10,00 en zijn te koop bij alle deelnemende locaties, of te bestellen via www.deleest.nl (plus € 1,00 ticketkosten). Op de avond zelf kost een kaartje € 12,50.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.