VERHAAL/BEELDTAAL JAARGANG 2

Zaterdag 10 september gaan we weer van start! Met voldoende inschrijvingen is het gelukt om weer een nieuw kunsttraject Verhaal/Beeldtaal te gaan begeleiden.

Het succes van het eerste traject stimuleerde mij om opnieuw een groep amateurs om mij heen te verzamelen. De voorbereidingen zijn nu in volle gang. Ik kijk er enorm naar uit om met dit nieuwe kunstenaarscollectief op zoek te gaan naar de kern van hun verhaal. Het is fascinerend om hen te zien groeien.

“Indien je vreugde wilt vermenigvuldigen, moet je haar delen.” Een stelling van Pythagoras.

Het vinden van de kern van mijn eigen verhaal en het creëren van de beeldtaal die daarbij past, stelt mij in staat ‘mijn stem’ te laten horen. Introvert als ik ben, bescheiden en niet op de voorgrond tredend, kan ik nu ‘spreken’ op een manier die bij mij past. Het heeft me mijn plek in deze wereld gegeven. De vreugde die daaruit voortvloeit wil ik delen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.