TENTOONSTELLINGSAGENDA 2016

Het gehele jaar door is een wisselend aantal van mijn schilderijen te zien in Gallery Art Now in Rotterdam. Van 12 november t/m 4 december word ik er als kunstenaar in het spotlicht gezet en is al mijn beschikbare werk te bezichtigen in de galerie.

Maar eerst starten we met de groepsexpositie ‘Mens en Portret’ in de galerie van stichting KuBra ‘s-Hertogenbosch. KuBra verbindt Brabantse kunstenaars om zichzelf en haar leden op de culturele kaart te zetten. De expositie is te zien van 22 januari t/m 6 maart.

Dit jaar staat ‘s-Hertogenbosch in het teken van Jheronimus Bosch, met tal van manifestaties en activiteiten. Daarvan is Bosch Open Expo dé expo die door middel van internationale open inschrijving is samengesteld. Eén van mijn werken is geselecteerd voor tentoonstelling in het Jeroen Bosch Ziekenhuis en wel van 19 maart t/m 8 mei.

Ook zal dit jaar opnieuw een kunstroute georganiseerd worden door OpenAteliers0416. Dan presenteer ik schilderijen en foto’s vanuit mijn atelier aan de Hooisteeg. Vermoedelijk in het vierde weekend van september, maar laat ik daarover nog even een slag om de arm houden.

Kijk van tevoren even op de agenda voor de exacte tijden en locaties. Er komen waarschijnlijk nog exposities bij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.