STICHTING KUBRA DEN BOSCH

Vanaf 1 januari 2016 maak ik deel uit van Stichting KuBra in Den Bosch, hét kunstenaarscollectief van Brabant. Vandaag heb ik mijn werk gepresenteerd en is het door de ballotage-commissie positief beoordeeld.

De stichting is in 2011 opgericht, met als doel het samenbrengen van Brabantse beeldend kunstenaars en het stimuleren van onderlinge samenwerking. De eigen galerie biedt een podium om zichzelf en haar deelnemers op de culturele kaart van Brabant te zetten. Daar kunnen de deelnemende kunstenaars ook workshops en lezingen geven. Met De Kunstwinkel geeft KuBra tijdelijke invulling aan leegstaande winkelpanden om de leefbaarheid in de stad te vergroten.

Volgend jaar mag ik me bij hen aansluiten. Samen sterk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.