SOLO EXPOSITIE GALLERY ART NOW ROTTERDAM

Vandaag is de opening van mijn solo expositie ‘Onbeschreven leven’ bij Gallery Art Now in Rotterdam. Van 14.00 tot 17.30 uur vertel ik over het verhaal achter mijn werk.

Hoe ik geïnspireerd wordt door soms een spiegelbeeld, dan weer een herkenbare lichaamshouding bij de iemand anders. Het is vaak een onderzoek naar mijn eigen indentiteit, maar altijd een zoektocht in relatie tot het vrouw-zijn middels introspectie.

Ik geef mijn eigen interpretatie op de bestaande beeldtraditie van het vrouwelijk naakt, door een bepaalde uitsnede van het lichaam te schilderen met monochroom kleurgebruik. Geïnspireerd door de Latijnse uitdrukking ‘tabula rasa’ (schone lei of onbeschreven blad) resulteert dit in schilderijen van ongedwongen maar kenmerkende lichaamshoudingen.

Wees van harte welkom op de opening of tijdens de openingstijden van de galerie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.