OVER MIJ

Welkom! Ik ben Nicolette Peters, een creatieve generalist, lifestyle ondernemer en life designer. Ik heb vele passies, hobby’s en interesses. Ik verlang naar vrijheid en onafhankelijkheid, ik doe wat écht belangrijk voor me is en waardeer geluk en plezier als hoogste goed. Ik vul alles in mijn leven op een creatieve manier in, inclusief het leven zelf. Op de vraag: “Wat wil jij later worden als je groot bent?” is mijn antwoord…

GRAFISCH VORMGEVER

Als grafisch vormgever geef ik vorm aan de identiteit van zelfstandig ondernemers. Ik help hen om zichzelf en hun bedrijf op een krachtige en verbindende manier te positioneren, met een eigen logo en unieke huisstijl; een brand die hun persoonlijke kwaliteiten en waarden uitstraalt, zodat zij het verschil kunnen maken in hun branche.

BEELDEND KUNSTENAAR

Als beeldend kunstenaar geef ik vorm aan mijn eigen identiteit. Ik teken, schilder en fotografeer om mij – en delen van mij die vergeten waren – een vorm van bestaansrecht te geven. Dit reflecteren op mijn zijn, mijn manier van vrouw-zijn, brengt mij dichter bij mijn authentieke zelf.

LIFE DESIGNER

Als life designer geef ik vorm aan de identiteit van creatieven. Ik moedig hen aan om ook hun eigen plek te creëren in het leven en de kunst. Door ze hun unieke kijk op de wereld te laten ontdekken, deze te leren waarderen en op een heel eigen wijze te ventileren, kunnen zij uiting geven aan wie ze in wezen zijn en op hun beurt weer anderen inspireren en van betekenis zijn.

BINNENHUISARCHITECT

FOTOGRAAF