OVER MIJ

Welkom! Ik ben Nicolette Peters en ik bestier Sein Vormgeving. Ik ben een creatieve generalist met vele passies, hobby’s en interesses, waar ‘identiteit’ als rode draad doorheen loopt. Met Sein heb ik een plek gecreëerd, voor mezelf, om het anders te doen, alles te doen, op mijn manier, in mijn eigen ritme. Hier vind ik mezelf telkens opnieuw uit. Ik ben lifestyle ondernemer en geniet van de vrijheid en onafhankelijkheid die het ondernemerschap mij biedt. Het stelt me in staat om mezelf te ontplooien en te doen wat er écht toe doet.

BEELDEND KUNSTENAAR

Als beeldend kunstenaar geef ik vorm aan mijn eigen identiteit. Ik teken, schilder en fotografeer om mij – en delen van mij die vergeten waren – een vorm van bestaansrecht te geven. Dit reflecteren op mijn zijn, mijn manier van vrouw-zijn, brengt mij dichter bij mijn authentieke zelf.

GRAFISCH VORMGEVER

Als grafisch vormgever geef ik vorm aan de identiteit van zelfstandig ondernemers. Ik help hen om zichzelf en hun bedrijf op een krachtige en verbindende manier te positioneren, met een eigen logo en unieke huisstijl; een brand die hun persoonlijke kwaliteiten en waarden uitstraalt, zodat zij het verschil kunnen maken in hun branche.

LIFE DESIGNER

Als life designer zet ik mijn kunstenaarsmindset en designer skills in om zelfstandige ondernemers te helpen zichzelf onderscheidend te profileren op een manier die helemaal bij hen past. Ik moedig hen aan om een plek voor zichzelf te creëren waar zij zichzelf kunnen manifesteren en hun grootste dromen verwezenlijken.

FOTOGRAAF

Als fotograaf maak ik momentopnamen van eenvoudige, schijnbaar onopvallende dingen. De schoonheid van het alledaagse heeft een enorme aantrekkingskracht op mij. In het verzamelen van zulke geluksmomenten ervaar ik overvloed, stilte en dankbaarheid. Het vertraagt mijn tred, waardoor ik mijn eigen kijk op het leven kan ontwikkelen.

INTERIEUR ONTWERPER

STORY TELLER