OPENING ATELIER HOOISTEEG

Het is heel lang spannend geweest wie de nieuwe huurder zou worden van het atelier aan de Hooisteeg. Eind april werd al bekend dat er een huisje vrij zou komen en op 10 juni vonden de sollicitaties naar het atelier plaats. Goed voorbereid en met een flinke onderbouwing ging ik er op af. Er waren meer gegadigden die hun oog op het pandje hadden laten vallen. Dat er unaniem voor mij gekozen werd, voelde als een warm welkom bij HooisteegAteliers.

De sleutel kon op geen mooier moment komen. Vorig jaar oktober ben ik gestopt met mijn baan in loondienst, om me volledig op mijn kunst en ontwerp activiteiten te kunnen richten. Een atelier in het centrum van de stad draagt dan perfect bij aan de naamsbekendheid en zichtbaarheid van Sein Vormgeving.

Na flink wat klussen en schoonmaken open ik vandaag de deuren van mijn nieuwe werkplek. Met een openingstentoonstelling van de deelnemers aan Verhaal/Beeldtaal, het kunsttraject waarin ik amateurs begeleid naar het (semi)professionele kunstenaarschap. Dromen worden werkelijkheid!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.