OP ZOEK NAAR BETEKENIS

Een nieuw samenwerkingsproject met collega kunstenaar Emma Wackers heeft tot nieuwe beelden geleid. Foto’s die het niet nodig hebben om geschilderd te worden, maar van zichzelf intrigeren qua perspectief, vorm en kleur. De manier van fotograferen sluit aan bij mijn zelfonderzoek en voegt een extra dimensie toe aan mijn beeldtaal.

Het traject met Emma bestaat er momenteel uit om elkaar te inspireren. Haar werkwijze spreekt mij aan; het fotografisch onderzoek een antwoord laten zijn op de probleemstelling. We vragen ons af welke reden er voor ons is. Het zoeken met de camera en het dicht op de huid fotograferen vraagt letterlijk en figuurlijk om een andere focus, van mijzelf en van mijn publiek.

Bekijk alle grafisch bewerkte foto’s op mijn online portfolio.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.