MEDE-BEHEERDER CLUBHUIS

Het Clubhuis is een facebookpagina van De Speelkwartiertjesclub, een honk waar leden hun dagelijkse momentjes van plezier posten. Het is opgericht door Marieke van Dam van Bureau Play, zij pleit voor meer spelen in het leven, om je creativiteit te stimuleren, stress te reduceren en gewoon een gelukkiger mens te zijn.

Het gedachtegoed van het Clubhuis sluit naadloos aan op de foto’s die ik zelf post onder de titels ‘Kom, even de focus verleggen’, ‘Inspiratie’ en ‘Evenbeeld’. Door letterlijk de focus te verleggen tijdens mijn dagelijkse bezigheden, stel ik mij open voor inspiratie en zie ik de meest verrassende dingen, waar ik anders aan voorbij gelopen was. Het vastleggen ervan is mijn moment van spelen.

De keuze was snel gemaakt toen Marieke een oproep deed om mede-beheerder te worden. Wil je ook lid worden en laten zien hoe jij je losmaakt van je dagelijkse beslommeringen, meld je aan bij het Clubhuis (van de Speelkwartiertjesclub).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.