LANDELIJK ATELIERWEEKEND

Tijdens het Landelijk Atelierweekend op 4 en 5 november stellen beroepskunstenaars in heel Nederland hun atelier open voor publiek. Kunstliefhebbers kunnen dan de ateliers bekijken en kennismaken met het werk. Dit weekend valt samen met de meet & greet van de duo-expositie F/LUISTER.

Komend weekend onderzoeken Ine van Son en ik onze vrouwelijkheid door het maken van een installatie, waaraan je als bezoeker van harte wordt uitgenodigd bij te dragen. De zoektocht naar de vrouwelijke rol heeft een aantal kunstwerken bij elkaar gebracht, die om een reactie vragen. Wij vragen je om te reageren op het werk in de expositie en op je eigen vrouwbeeld. Niet door met ons te discussiëren, maar door het dialoog aan te gaan middels het materiaal.

Je bent van harte uitgenodigd. Om ons bezig te zien. Om de installatie te zien groeien, veranderen, vervormen. En om zelf je visie in de installatie in te brengen, door materiaal toe te voegen, te verwijderen, te verplaatsen. Een hoeveelheid aan materialen en objecten is aanwezig. Maar voel je je geroepen om zelf meegebrachte materialen toe te voegen? Ga je gang, het wordt op prijs gesteld!

Kom zaterdag en/of zondag tussen 13.00 en 17.00 uur naar de Hooisteeg in Waalwijk en doe mee! De andere Hooisteeg ateliers zijn ook geopend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.