KUNSTZUSTERS IN DE HOOISTEEG

HooisteegAteliers Waalwijk heeft Kunstzusters Brabant de gelegenheid geboden om in de decembermaand te exposeren in de steeg. Zondag 13 december openen we deze tentoonstelling met een receptie van 15.00 tot 18.00 uur; kunst en culinaire hapjes in een winterse ambiance.

Wij vormen sinds april dit jaar een kunstenaarscollectief en delen kennis op het gebeid van ondernemen als creatief. Als ‘zusters’ tillen we elkaars werk naar een hoger plan, met behoud van de eigen identiteit. Om beter zichtbaar te worden in de kunstscène van Brabant stellen wij nu gezamenlijk ons werk tentoon.

Sandra’s olieverf schilderijen zijn geïnspireerd op de uitspraak: “Op zoek naar een weg naar buiten”. Ikzelf zoom in op vrouwelijk naakten, die met fotografische precisie geschilderd zijn. Anneke drukt met haar prenten beweging en vrijheid uit en de werken van Kay verbeelden emoties die tot bezinning komen. Sandra en Anneke zijn respectievelijk te gast bij Conny Stevens en Ron Beumer etsen. Kay en ik exposeren in eigen atelier.

De tentoonstelling is deze maand te zien op donderdag, vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur en op afspraak.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.