KUNSTMAAND AMELAND GECANCELLED

Om de COVID-19 pandemie in Nederland onder controle te krijgen heeft de overheid maatregelen aangekondigd. Na overleg met de gemeente heeft het bestuur van Stichting Kunstmaand Ameland besloten de kunstmanifestatie voor dit jaar af te blazen.

Ik had me er zo op verheugd om in november te exposeren bij Sier aan Zee in Hollum, een prachtige locatie aan een inham in de duinen. De accommodatie was al gereserveerd, de overtocht geboekt. De selectiecommissie had al een mooi programma in de steigers staan, er waren nieuwe expositieruimtes bijgekomen en allemaal coronaproof looproutes uitgestippeld. Maar het mag niet zo zijn. Er is dit jaar geen Kunstmaand Ameland.

Dat Kunstmaand Ameland niet doorgaat betekent niet dat je niet op een andere manier kunt genieten van hetgeen je anders had kunnen beleven en ervaren. Vanachter de telefoon, laptop of computer kun je straks toch zien wat er zou zijn geweest in de Kunstmaand! Houd de komende weken de website en sociale media van Kunstmaand Ameland in de gaten om niets te missen van wat wij kunstenaars allemaal hebben gemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.