BEELDENDE KUNST

“Als beeldend kunstenaar geef ik vorm aan mijn eigen identiteit en dat van collega kunstenaars en vormgevers. Om een kruisbestuiving tussen verschillende creatieve disciplines mogelijk te maken, nodig ik regelmatig andere creatieven uit om mee samen te werken.”

– NP –

Elkaar inspireren, samen reflecteren of exposeren, mijn atelier aan de Hooisteeg in Waalwijk, leent zich uitstekend voor het presenteren van beeldende en toegepaste kunst. Het gerestaureerde arbeidershuisje, uit de tijd van de leder- en schoenindustrie, is gelegen aan één van de invalswegen naar het winkelcentrum en maakt deel uit van het KunstKwartier van de stad.

In het gezamenlijk exposeren staat de versterking van elkaars werk centraal. Ik faciliteer in de expositieruimte en als grafisch vormgever verzorg ik de communicatiemiddelen voor marketing en PR. Daarin besteed ik extra aandacht aan de synergie en bindende kracht van ons verhaal. Een opening, meet & greet of finissage doet ons beider netwerken groeien en maakt het mogelijk om weer nieuwe projecten te laten ontstaan. Heb je belangstelling om met mij te exposeren en ben je benieuwd naar de voorwaarden? Vraag dan nadere informatie op of kom kennismaken in het atelier!