GRAFISCHE VORMGEVING

Als grafisch vormgever geef ik vorm aan de identiteit van zelfstandig ondernemers. Ben jij starter en wil je jezelf als merk in de markt zetten? Dan ontwerp ik van harte jouw logo en huisstijl; een brand die jouw unieke kwaliteiten en waarden uitstraalt en staat voor de impact die jij op de wereld gaat maken.

DOOR VISUELE COMMUNICATIE DIE AANSLUIT BIJ WIE JE BENT, KUN JE JE WERKELIJK VERBINDEN EN WAT JE DOET VAN BETEKENIS LATEN ZIJN

.


K O M   B I N N E N


Voor een authentieke vormgeving ga ik op zoek naar het verhaal achter je onderneming. Jouw verhaal inspireert mij om ‘op het lijf geschreven’ ontwerpen te maken voor jouw bedrijfsidentiteit. Wat jou drijft vormt het hart van jouw bedrijf en geeft bestaansrecht aan de hele organisatie. Bij een eerste kennismaking maken we de kernwaarden helder door middel van een informeel vraaggesprek.


N E E M   P L A A T S


Weten welke waarden je deelt en met wie, geeft jou en je onderneming een plaats in de markt, een positie van waaruit jij je producten kunt ontwikkelen en presenteren. Daarin maakt jouw unieke persoonlijkheid het onderscheid. Met een persoonlijk verhaal breng je de gewenste verbinding met het juiste publiek tot stand en creëer je de toegevoegde waarde van wat je aanbiedt. Het laat wat je doet echt van betekenis zijn.

JOUW EIGENHEID EN EIGEN WIJSHEID VORMEN DE RODE DRAAD IN DE VORMGEVING

.


D O E   J E   V E R H A A L


Jouw persoonlijke verhaal komt tot uitdrukking in je logo, de huisstijl en allerlei marketing materiaal, op traditioneel drukwerk en in digitale media uitingen. Zo zet je als zelfstandig ondernemer een kenmerkend beeld van jezelf neer en word je, zonder luid te hoeven roepen, gezien en gehoord. Ben jij benieuwd naar jouw bindende kracht? Kom je verhaal doen, dan brengen we het samen tot leven!

Inspireren betekent letterlijk inblazen. Het is een kwestie van uitnodigen en met volle teugen tot je nemen. Wanneer je je openstelt voor alles wat jou aanraakt, vind je overal om je heen verhalen, antwoorden en oplossingen. Dan komt de inspiratie je als vanzelf tegemoet.

Logo Stg GlasLabDB

Stg. GlasLab
Den Bosch
logo | huisstijl

Logo KunstRegie

KunstRegie
Den Bosch
logo | huisstijl | webdesign

B&B Aan het Dijksteegje Logo kleur

B&B Aan het Dijksteegje
Sint-Oedenrode
logo | huisstijl

Kamers met Kansen Breda

Kamers met Kansen
Breda
logo