GEZOCHT BRABANTSE KUNSTZUSTER

Wil jij professioneel bezig zijn in de kunst en beter zichtbaar worden in de kunstenaarsscene van Brabant? Heb jij zingeving als kernwaarde en wil jij met die intentie je werk naar een hoger plan tillen? Dan is ons collectief iets voor jou!

In 2015 heb ik het collectief Kunstzusters Brabant opgericht. We zijn een groep gelijkgestemde vrouwelijke kunstenaars, die praat over kunst in het algemeen en over ons werk in het bijzonder. Wij delen kennis op het gebied van ondernemen als creatief en opereren vanuit vrouwelijke kracht. Een kracht die zacht, liefdevol en koesterend is, maar ook duidelijk grenzen aangeeft. Een bedding van waaruit je kunt gedijen en groeien, je gesteund en gevoed voelt. Niet vrijblijvend, maar in betrokkenheid, verbindend.

Wij willen graag uitbreiden en zoeken een Brabantse kunstzuster met een volwassen kunstpraktijk en autonoom werk. Vertel ons over jouw drijfveren in de kunst, je discipline(s), expositieverleden en eventuele andere activiteiten op kunstgebied. We nodigen je dan uit voor een gesprek om nader kennis te maken en je motivatie voor deelname te bespreken.

Kunstzusters Brabant
Anneke Jonckers
Nicolette Peters
Sandra van der Pluym

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.