GASTEXPOSITIE GRACE VAN DEN DOBBELSTEEN

Aanstaande zaterdag is Grace van den Dobbelsteen te gast in mijn atelier. Ik stel haar ‘digital paintings’ tentoon in combinatie met mijn schilderijen. We zetten samen een intrigerende expositie neer van anonieme en karakteristieke figuratieve kunst.

Grace heeft zich in haar digitaal vervaardigde portretten laten inspireren door het non-verbale uitdrukkingsvermogen van de mens. De zeggingskracht van haar digitale werk versterkt zij door rustige vlakken om het centrale thema heen te leggen. Niet geheel toevallig dus dat ze de uitnodiging aannam om het samen met mijn monochroom geschilderde lijven te exposeren.

Grace van den Dobbelsteen woont en werkt in Tilburg, maar is ook regelmatig in Zeeland te vinden. Het leven van de mensen aan de kust en het landschap aldaar is terug te zien in zowel haar figuratieve als haar abstracte schilderijen en digitale kunst. Als ondernemende kunstenaar maakt ze daarnaast foto’s, portretten in opdracht en kunstcadeaus.

De gastexpositie is enkel en alleen zaterdag te zien bij wijze van try-out. De ervaring zal uitwijzen of Grace voor een langere periode bij mij als gast komt exposeren. Dus mis het niet, zaterdag 25 juni, Hooisteeg 4 in Waalwijk van 12.00 tot 17.00 uur!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.