EINDPRESENTATIE VERHAAL/BEELDTAAL

Zaterdag 29 en zondag 30 augustus houden mijn cursisten Verhaal/Beeldtaal, die het afgelopen jaar met elkaar op zoek gingen naar de kern van hun verhaal, hun eindpresentatie. Zij onderzochten hun drijfveren en de uitdrukkingsvorm die daarbij past. Door een wijziging in de koers hebben zij extra aandacht kunnen geven aan hun kunstenaarsstatement, dat zij bij hun werk zullen presenteren.

Deelnemende kunstenaars zijn Annet Vermeulen uit Tilburg en Brigitte Storms uit Zoersel, België. Annet laat haar beeldend werk in voorvertoning zien. Later dit jaar heeft dan een artistieke activiteit plaats op de locatie waarvoor zij het kunstwerk maakte. Hiervoor kun je je tijdens de eindpresentatie inschrijven. Brigitte toont haar fotografische beelden. De wijze waarop zij haar onderwerp benadert en vastlegt, doen je loskomen van al dat er niet toe doet en terugkeren naar de essentie. De presentatie geeft een boeiende kijk op hoe artistieke mensen werken, denken en inspiratie opdoen.

Ik volg de richtlijnen van het RIVM en zal toezien op jullie en onze veiligheid. Ik hoop jullie dan ook, zij het op afstand en in goede gezondheid, te mogen ontvangen in mijn atelier, op 29 of 30 augustus tussen 11.00 en 17.00 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.