DUO-EXPOSITIE ‘SSTILL’

Om even bij ‘stil’ te staan, deze duo-expositie van Joke Visser en mijzelf van 31 maart t/m 19 mei. Wij verbeelden op geheel eigen wijze landschap en portret. De synergie zit ‘m in de verstilde beeldtaal van ons werk. Hierover kunt u met ons in gesprek, tijdens de meet & greet op zondag 29 april van 13.00 tot 17.00 uur.

Joke exposeert sculpturen van keramiek met de natuur als inspiratiebron. Toegankelijk werk door de herkenbaarheid, kwetsbaar ook vanwege de zachte uitstraling. Door objecten te herhalen wint die kwetsbaarheid aan kracht en wordt de verbinding met de natuur bevestigd. Letterlijk soms, in combinatie met garens en metaaldraad, waar de beelden tot landschappen zijn vervlochten.

De organische vormen benadrukken mijn hyperrealistische portretten. Het schilderen, dat voorafgegaan wordt door onderzoek, geeft mij inzicht in mezelf en mijn rol als vrouw. Mijn verhaal is maatschappijkritisch en weerspiegelt een eigen interpretatie op de bestaande beeldtraditie van het vrouwelijk naakt. Mijn naakten onderstrepen Joke’s inspiratiebronnen uit de natuur.

Deze bijzondere duo-expositie ‘SSTILL’ is te bezichtigen op donderdag van 10.00 tot 17.00, op vrijdag van 13.00 tot 21.00 en op zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur in mijn atelier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.