DUO-EXPOSITIE ‘ONT-WIKKELD’

In de maand oktober is Jeanette van Dun mijn gastexposant. Samen reageren we met realistische en surrealistische beelden op de soms verwarrende toestand van ons dagelijks bestaan.

Jeanette geeft expressie aan de wijze waarop zij de vervreemding in de maatschappij ervaart. In het kader van dit concept onderzoekt zij de gelaagdheid van de mens. Dat levert portretten op die door patronen en een veranderd perspectief dissoneren met de werkelijkheid.

Ik geef mijn eigen interpretatie op de bestaande beeldtraditie van het vrouwelijk naakt. Door de nadruk te leggen op een bepaalde compositie en door het schilderen in monochrome kleuren, verbeeld ik de zoektocht naar mijzelf, mijn identiteit en zelfbeeld als vrouw.

Ontmoet ons tijdens de meet&greet op zondag 16 oktober tussen 13.00 en 17.00 uur, in het atelier van Sein Vormgeving, Hooisteeg 4 in Waalwijk. Of kom tijdens de openstelling een kijkje nemen. De duo expositie is te zien tot 30 oktober op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.