DUO-EXPOSITIE ‘BEELD-TAAL’

Een gezamenlijk portret van het alledaags realisme. Marion Timmermans toont sculpturen waarvan de lichaamstaal spreekt en ik uit mijn verlangen om mezelf te zijn met schilderijen van onbewaakte ogenblikken.

Ontmoet ons tijdens de meet & greet op (koop)zondag 30 april tussen 13.00 en 17.00 uur, in het atelier van Sein Vormgeving, Hooisteeg 4 in Waalwijk. Beiden vertellen we dan openhartig over het ontstaan van ons werk.

Marion geeft vorm aan haar bezorgdheid over de ontwikkeling van mens en milieu. Ze wil daarom de kijker confronteren met de mens zonder masker, de naakte waarheid. Ze gebruikt dan vaak ook gerecyclede materialen om dit extra kracht bij te zetten.

Ik kan niet aan de verwachting van vrouwelijkheid voldoen, isoleer een fragment uit de werkelijkheid en geef dit levensecht weer. Mijn hyperrealistische schilderkunst is confronterend, maar voor velen ook heel herkenbaar.

De duo-expositie is te zien van 6 april t/m 27 mei op donderdag van 10.00 tot 17.00 uur, op vrijdag van 13.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur. En op afspraak.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.