CULTUURBOSCH CAFÉ

Zaterdag 18 november a.s. is Cultuurbosch te gast bij Cultureel Centrum Muzerije in Den Bosch, voor alweer een Cultuurbosch Café. Zoals voorheen staat ontmoeten, inspireren en verbinden centraal. Deze editie staat in het teken van de beeldende kunsten. Ter gelegenheid van deze manifestatie wordt mijn werk tot 11 december tentoongesteld in de centrale hal van Muzerije, aan de Hinthamerstraat 74 in ‘s-Hertogenbosch

Er worden creatieve workshops aangeboden, waaronder de Kunstpraktijk. Deze door mij gegeven workshop is gratis bij te wonen, wanneer je een eigen werk meeneemt voor de beeldanalyse. Schrijf je snel in voor deze of één van de andere workshops, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dat kan via info@cultuurbosch.nl o.v.v. de naam van de workshop of via Eventbrite.

Kunstbalie houdt tijdens dit Cultuurbosch Café spreekuur voor amateur kunstprojecten. Hiervoor kun je inschrijven op de website van Kunstbalie. Ook is het mogelijk om alvast Sinterklaas- en Kerstinkopen te doen, want het atrium van Muzerije wordt omgetoverd tot een kunstmarkt met een grote variatie aan creatieve cadeautjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.