BOSCH OPEN EXPO 2

Vandaag gaat Bosch Open Expo van start met een presentatie van de B.O.E. catalogus. In de grote hal van het Bossche Stadskantoor worden de eerste exemplaren uitgereikt aan de wethouder cultuur van Den Bosch (Huib van Olden) en de intendant van Stichting Jheronimus Bosch 500 (Ad ‘s-Gravesande).

Vanaf morgen is de collectie, geïnspireerd op het werk en leven van Jheronimus Bosch, te bezichtigen op 8 locaties in ‘s-Hertogenbosch: Willem II Fabriek, Kunstlocatie Würth, Kunsthal Boschveld, het Kruithuis, Stadskantoor, Jeroen Bosch Ziekenhuis, Muzerije en museum Slager.

De twee grote Bossche musea werkten mee aan de totstandkoming van de Bosch Open Expo. Het Stedelijk Museum is gastcurator bij de Willem II Fabriek en Het Noordbrabants Museum richtte de tentoonstellingsruimte in het stadskantoor in.

Eén van mijn werken is tijdens de Bosch Open Expo te zien in het Jeroen Bosch Ziekenhuis (Henri Dunantstraat 1), in de expositieruimte aan het einde van de boulevard. Tot 4 juli dagelijks geopend van 7.30 tot 21.00 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.