KUNSTTRAJECT DE KUNSTPRAKTIJK

Het krijgt langzaamaan handjes en voetjes, mijn nieuwe project: de Kunstpraktijk, reflecteren met de onderzoekende kunstenaar. Het zijn netwerkbijeenkomsten voor (gevorderde) kunstenaars, om ervaringen uit te wisselen over de invulling van hun kunstenaarschap.

Kunstenaars maken allemaal hetzelfde product. Toch zijn zij in mijn ogen geen concurrenten. Ieder heeft zijn eigen verhaal, een eigen stijl en een eigen publiek. Dat maakt van deze beroepsgroep een vakgenootschap waar kennis delen leidt tot kennismaken met de eigen mogelijkheden binnen het vakgebied.

De deelnemende kunstenaars dragen collectief bij aan dit informeel samenzijn met gelijkgestemden. Zo creëren ze met en voor elkaar een stimulerende omgeving. Met de intentie elkaar te versterken en zichzelf beter in de markt te zetten, bevorderen zij hun uniciteit en vergroten een ieders zichtbaarheid.

Donderdag 15 september 2016 gaat de Kunstpraktijk open, waarna er elke derde donderdag van de maand, van 20.00 tot 22.00 uur, een nieuwe bijeenkomst zal worden georganiseerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.