BEELDENDE KUNST

Als beeldend kunstenaar geef ik vorm aan mijn eigen identiteit. Ik teken, schilder en fotografeer om mij – en delen van mij die vergeten waren – een vorm van bestaansrecht te geven, uit liefde voor het oorspronkelijke zelf. Dit reflecteren op mijn zijn, mijn manier van vrouw-zijn, geeft richting aan mijn leven en betekenis aan mijn werk.

ONCE YOU LABEL ME
YOU NEGATE ME

– Søren Kierkegaard –

M I J N   W E R KE X P O S I T I E R U I M T E


Mijn atelier, gevestigd aan de Hooisteeg in Waalwijk, leent zich uitstekend voor het presenteren van beeldende kunst. Het gerestaureerde arbeidershuisje uit de tijd van de leder- en schoenindustrie is gelegen aan één van de invalswegen naar het winkelcentrum van de stad. De expositieruimte, waarvan in totaal 20 strekkende meter aan vrije wand kan worden benut, is voorzien van een ophangsysteem en verlichting en heeft een karakteristieke inrichting in de stijl van het pand. De etalage, een grote en een kleine tafel en de schouw zijn geschikt voor het tonen van ruimtelijk werk.


G A L E R I E F U N C T I E


Naast het presenteren van mijn eigen werk, exposeer ik graag samen met collega kunstenaars. In het gezamenlijk exposeren staat de versterking van elkaars werk voorop. Ik organiseer een opening, meet & greet of finissage en verzorg de (digitale) uitnodiging en raamposter, het persbericht en een muurtekst. Voor deze inspanningen vraag ik een geringe provisie bij verkoop tijdens de expositie. Heb je belangstelling om met mij te exposeren en ben je benieuwd naar de voorwaarden? Neem dan contact met me op en laat je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek in de expositieruimte.