BEELDENDE KUNST

Als beeldend kunstenaar geeft Nicolette vorm aan haar eigen individuele en universele verhaal en aan dat van collega kunstenaars. Regelmatig nodigt zij gasten uit in haar atelier om samen te exposeren. Het atelier, gevestigd aan de Hooisteeg in Waalwijk, leent zich uitstekend voor het presenteren van beeldende kunst. Het gerestaureerde arbeidershuisje, uit de tijd van de leder- en schoenindustrie, is gelegen aan één van de invalswegen naar het winkelcentrum en maakt deel uit van het KunstKwartier van de stad.

Met deze galeriefunctie gaat Nicolette de samenwerking aan met beroepskunstenaars. In het gezamenlijk exposeren staat de versterking van elkaars werk centraal. Een opening, meet & greet of finissage biedt de mogelijkheid om beider netwerken uit te breiden en weer nieuwe projecten te doen laten ontstaan.

Heb je belangstelling om met haar te exposeren en ben je benieuwd naar de voorwaarden? Neem contact met haar op en laat je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek in de expositieruimte.

-> KUNSTENAARSSTATEMENT