BEELDENDE KUNST

Als beeldend kunstenaar geef ik vorm aan mijn eigen identiteit en dat van collega kunstenaars. Regelmatig nodig ik gasten uit om samen te exposeren. In het gezamenlijk presenteren staat de synergie tussen ons werk centraal.

IK BEN GEÏNTERESSEERD IN WAAR JE ALS KUNSTENAAR VOOR STAAT

.


E X P O S I T I E R U I M T E


Mijn atelier, gevestigd aan de Hooisteeg in Waalwijk, leent zich uitstekend voor het presenteren van beeldende kunst. Het gerestaureerde arbeidershuisje uit de tijd van de leder- en schoenindustrie is gelegen aan één van de invalswegen naar het winkelcentrum van de stad. De expositieruimte, waarvan in totaal 20 strekkende meter aan vrije wand kan worden benut, is voorzien van een ophangsysteem en verlichting en heeft een karakteristieke inrichting in de stijl van het pand. De etalage, een grote en een kleine tafel en de schouw zijn geschikt voor het tonen van ruimtelijk werk.


G A L E R I E F U N C T I E


Met deze galeriefunctie ga ik de samenwerking met collega kunstenaars aan. In het gezamenlijk exposeren staat de versterking van elkaars werk voorop. Ik organiseer een opening, meet & greet of finissage en verzorg de (digitale) uitnodiging en raamposter, het persbericht en de muurtekst. Voor deze inspanningen vraag ik een geringe provisie bij verkoop tijdens de expositie. Heb je belangstelling om met mij te exposeren en ben je benieuwd naar de voorwaarden? Neem dan contact met me op en laat je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek in de expositieruimte.