ARTISTIEKE BEGELEIDING

Als artistiek begeleider geeft Nicolette vorm aan de identiteit van amateur kunstenaars. Nicolette bundelde haar kennis op het gebied van kunst en zelfontplooiing en ontwikkelde voor hen een drietal trajecten.

De eerste twee kunsttrajecten hebben (meer) betekenis geven aan het beeldend werk als uitgangspunt en worden mogelijk gemaakt door een collectieve bijdrage van de deelnemende kunstenaars.

In het derde traject worden kunstenaars met een meer volwassen kunstpraktijk begeleid in het schrijven van hun kunstenaarsstatements, waarmee zij hun kunstvisie tot uitdrukking brengen.

Verhaal/Beeldtaal, een kunsttraject naar de kern van jouw verhaal; een collectieve zoektocht naar dat waar jij voor staat in de kunst.

de Kunstpraktijk, reflecteren met de onderzoekende kunstenaar; gezamenlijk kunst beschouwen ter verdieping van je artistieke visie, een collectieve zoektocht naar nieuwe inzichten, betekenissen en verbanden.

Kunstenaarsstatement schrijven; een empowerment voor jou als kunstenaar en een inzichtelijk document voor de beschouwers van je beeldend werk.